Έβαλαν εμπρός τις μηχανές που ως σκοπό έχουν να “φτύσουν” προπαγάνδα στην Κουμουνδούρου. Κι έτσι ξαφνικά ξεχάστηκαν 4,5 χρόνια κομματικοποίησης των πάντων από το παρεάκι του Αλέξη Τσίπρα!

Και τολμούν να κατηγορούν την νέα κυβέρνηση ότι μετατρέπει την χώρα σε Β. Κορέα (αλήθεια τι καθεστώς έχουν εκεί). Γιατί; Επειδή ξεκινά το «ξήλωμα» των διαφόρων που η το συγκεκριμένο παρεάκι είχε τοποθετήσει σε θέσεις – κλειδιά!

Θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους!

Είναι σαφές ότι η “στρατηγική” του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι το να προσπαθήσει ανεβάζοντας τους τόνους να προστατέψει τα “δικά του παιδιά”. Παιδιά που υπάρχουν σε όλο τον κρατικό μηχανισμό. Παιδιά που είναι εκεί για συγκεκριμένο λόγο και έχουν συγκεκριμένο ρόλο.

Και για να πετύχουν τον σκοπό τους δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους προπαγάνδα. Άλλωστε είναι γνωστοί στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτυχία τους στο τομέα αυτό. Η ίδια η ανάληψη της εξουσίας βασίστηκε ακριβώς στην προπαγάνδα τους και σε τίποτε άλλο.

Τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση;

Και αυτό είναι το πρώτο τέστ για την νέα κυβέρνηση. Θα υποχωρήσει στις αριστερές οιμωγές και θα κινείται έχοντας ως “φορτίο” και “αλυσίδες” τα πρόσωπα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετήσει σε θέσεις; Για να ναρκοθετήσει οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας και επιστροφής της κανονικότητας! Ή θα προχωρήσει στην κάθαρση του κομματικού κράτους, που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα λενινιστικά ιδεώδη;
Θα αφήσει το αριστερό παρακράτος που τόσο πολύ κόπιασαν για να στήσουν αυτοί που κατοικοέδρευαν στα υπόγεια του Μαξίμου ανενόχλητο; Και ο οποίος πέρα από τους διορισμούς φίλων, συγγενών και συντρόφων έχει σπρώξει και μπόλικο χρήμα σε διάφορα “νομικά πρόσωπα” που διαχειρίζεται κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑϊκού παρακράτους;
Αναμένουμε να δούμε!

Τι θα πούν οι σύντροφοι στην Β. Κορέα τώρα;

Αλήθεια σύντροφοι, τι πολίτευμα έχει η «Λαοκρατική Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας»; Τι χρώμα σημαίες έχει; Αλλά τι σημασία έχει αυτό μπροστά στην προπαγάνδα σας; Ή μήπως θα θυμηθείτε τώρα να καταδικάσετε και τον κομμουνισμό για να δημιουργήσετε την “Προοδευτική Συμμαχία”; Αν το κάνετε πάντως θα έχει πολύ πλάκα!