Σε αυτόν τον τόπο εύκολα ξεχνάμε. Η αριστερή λαίλαπα που παρέσυρε την χώρα ήταν σαρωτική. Εν αναλογία της καταστροφής αυτής που υπέστη ο ελληνικός λαός το 23,75% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ υψηλό ποσοστό. Αδυνατώ, ακόμα και τώρα, να ανασύρω από την μνήμη μου ένα, έστω ένα, επίτευγμα αυτής της κυβερνήσεως. Αντιθέτως ανατρέχω στην «λεβέντικη» διαπραγμάτευση κόστους 15 δις ευρώ, στο εμφυλιοπολεμικό δημοψήφισμα και στα capital controls που οδήγησαν σε ένα ακόμα πιο επώδυνο μνημόνιο – ταφόπλακα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Μία μέση τετραμελής οικογένεια έφτασε σε σημείο να αποδίδει εν συνόλω 45% του εισοδήματός της σε εφορία και εισφορές ενώ όποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να ευρίσκεται στα όρια της σχιζοφρένειας για να δηλώσει όλα τα εισοδήματά του εκτός και εάν είναι κομμουνιστής εκ πεποιθήσεως. Ταυτόχρονα, το νεο – κομμουνιστικό καθεστώς καλά εδραιώθηκε.

Επαναπροσλήφθηκαν όλοι ο εργαζόμενοι της ΕΡΤ με υποχρέωση να ασκούν κυβερνητική προπαγάνδα αλά Β. Κορέα (ακόμα αναρωτώμαι ποιοι είναι οι «νεκροί της ΕΡΤ», ας με διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ), οι συμπαθέστατες καθαρίστριες αναβαθμίσθηκαν σε δικαστικούς λειτουργούς και, όλως τυχαίως, οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ αισθάνθηκαν άνετα και κάπως σταθερά στην καρέκλα τους. Η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου δημιούργησε ένα παγκοσμίως πρώτο και καινοτόμο πολιτικό δόγμα, αυτό των «λουομένων» μεταναστών των ανοικτών συνόρων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/mayro-stin-aristera/