Βαριές κουβέντες για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης απηύθυνε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως, τ. Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Ελευθέριος Συναδινός.

«Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός, έβαλε την υπογραφή του για την προδοσία της Μακεδονίας» δήλωσε ο κ. Συναδινός σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στην ίδια εκπομπή, ο Στρατηγός ε.α. ανέφερε ότι προετοιμάζει κίνηση μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ενώ δεν απέκλεισε συνεργασίες με το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, με την προϋπόθεση να μην είναι συνομιλητής του ούτε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης ούτε το δεξί του χέρι Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει, πώς οι εν λόγω πολιτικοί δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν στις Ευρωεκλογές και εμμένουν στο να μιλούν για συνεργασίες, την ώρα που στις Εθνικές Εκλογές απέχουν.

Αξιοσημείωτη είναι η παρατήρηση γνωστού πολιτικού του πατριωτικού χώρου, ο οποίος επεσήμανε ότι τόσο ο κ. Συναδινός, όσο και ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά βίας συγκέντρωσαν το 10% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων των κομμάτων τους.