Οι Μενουμευρωπάκηδες μισούν τον Μπόρις Τζόνσον. Τον μισούν με ένα μίσος βαθύ, αβυσσαλέο και πρωτόγονο. Γιατί ο Μπόρις μπορεί είναι ένας μετριοπαθής Τόρης (έως και φιλελές κάποιες φορές), υπέκυψε όμως στο θανάσιμο αμάρτημα να ταχθεί υπέρ του Brexit , να βάλει σε φασαρίες την μπατρίδα μας την Ευρώπη και να στενοχωρήσει τη Μάμα Μέρκελ. Και αυτό οι Μενουμευρωπάκηδες δεν πρόκειται να του το συγχωρήσουν ποτέ.

Έτσι, τους επόμενους μήνες θα ακούτε τα τέρατα εναντίον του από τα ευρωλιγούρικα ΜΜΕ. «Είναι καραγκιόζης και κανείς δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά», μας λένε. Βέβαια, το να αποκαλούν κλόουν τον Μπόρις Τζόνσον, αυτοί που θαυμάζουν τον μεθύστακα Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κινείται στα όρια του σουρεαλισμού. Στην πραγματικότητα, ο Τζόνσον είναι ένας βαθιά καλλιεργημένος άνθρωπος, με έντονη αίσθηση του χιούμορ, άξιο τέκνο των μεγάλων εκκεντρικών που κατοικούν εδώ και αιώνες στα βρετανικά νησιά.

Λογικό είναι λοιπόν στους Μενουμευρωπάκηδες, που έχουν χιούμορ Γερμανού υπαλλήλου της Κομισιόν με καταγωγή από το Ανόβερο, ο αντισυμβατικός Μπόρις να φαίνεται σαν εξωγήινος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/o-mporis-kai-oi-quot-menoymeyropakides-quot/