Στην γειτονική μας Ιταλία, όπως ακριβώς και στην χώρα μας την Ελλάδα, στήθηκε από το 2015 και μετά μια τεράστια βιομηχανία. Μια βιομηχανία η οποία με κορμό διάφορες ΜΚΟ κατάφερε να δημιουργήσει και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, εμπλέκοντας στις δραστηριοτητές τους ένα πλήθος ανθρώπων και επιχειρήσεων.

Έχοντας την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, έχοντας το σπρώξιμο από διάφορες οργανώσεις που θέλουν – υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού – να επιβάλλουν ατζέντα στο εσωτερικό χωρών, κατάφεραν να ριζώσουν. Όμως όσα χρήματα και να δίνουν οι απ’ έξω, όσο πίεση και να ασκούν οι Βρυξέλλες, εάν δεν υπάρχει το χρήμα του δημοσίου, εάν δεν υπάρχει η επιδότηση από τον φορολογούμενο πολίτη, οι αριθμοί απλά δεν… βγαίνουν. Αυτό έγινε ξεκάθαρο στην Ιταλία. Όπως μαθαίνουμε, χιλιάδες υπάλληλοι που δούλευαν σε ΜΚΟ που απασχολούνταν κυρίως με το να “φροντίζουν” μετανάστες, απολύθηκαν, καθώς στο πλαίσιο των δημοσιονομικών περικοπτών, πάρθηκε μια υπουργική απόφαση για την “ασφάλεια και τη μετανάστευση», από το Υπουργείο Εσωτερικών, του οποίου προϊσταται ο Ματέο Σαλβίνι.

Και περικόπηκαν χρήματα που πήγαιναν σε αυτές τις ΜΚΟ. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα IL GIORNALE οι φιλομεταναστευτικές οργανώσεις αναγκάστηκαν να απολύσουν περίπου 5.000 εργαζομένους λόγω των περικοπών χρηματοδότησης που υπαγορεύει η σχετική απόφαση και προσθέτει ότι τα «κοινωνικά κέντρα» εξετάζουν συνολικά 15.000 απολύσεις έως το τέλος του έτους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/tha-yparxei-lysi/?fbclid=IwAR1RCGRkQ5V3DjRFJ6HKpppjFvSsSJoAW-ZFZe7lmno-wemfZFKchca4HIY