Σήμερα θα σας γράψω μια ιστορία που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Την είχα αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα πριν από την ακτιβιστική συγκέντρωση των ομοφυλοφίλων Athens Pride που έγινε το Σάββατο.

Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε (διαγράφηκε ύστερα από αναφορές) μέσα σε λίγες ώρες, όπως εκατοντάδες άλλες αγανακτισμένες αναρτήσεις γνωστών μου, οι οποίοι είχαν εξοργιστεί κυρίως από το γεγονός της ύβρεως προς τους νεκρούς στρατιώτες μας, όταν εντελώς γυμνός ομοφυλόφιλος που είχε την ελληνική σημαία ως κάπα στην πλάτη του κάθισε με την αδαμιαία περιβολή του μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Καμία παρατήρηση δεν του έγινε από τον αστυνόμο που βρισκόταν εκεί, κανένας δεν συνέλαβε τον γυμνό ακτιβιστή, ούτε για προφανή προσβολή της δημοσίας αιδούς, ούτε για την προβοκατόρικη προσβολή της μνήμης των νεκρών μας στρατιωτών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/o-gay-apolytarchismos/?fbclid=IwAR1y4GSU5Fglgi2rh4FRKrtCybbhk5YAj8qFwIuVfI7jhjW9w5X7eCTImSU

Προηγούμενο άρθροΗ Κατερίνα Στικούδη και ο Λένιν
Επόμενο άρθροΚοτζιάς: Δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος γεννήθηκε το 1974, είναι έγγαμος, με τρία παιδιά. Είναι κάτοχος τεσσάρων πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών (Διδακτορικό στην Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Τέχνο-Οικονομικών Συστημάτων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ/Αγγλία ως Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων, και Πτυχίο Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιά ). Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον Χρηματιστηριακό-Τραπεζικό χώρο ως Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων. Υπηρέτησε 18 μήνες την στρατιωτική του θητεία στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, ως Λοχίας Αλεξιπτωτιστής στον 3ο Λόχο Αλεξιπτωτιστών με ειδίκευση Καταδρομέας. Είναι ιδρυτικό μέλος της πολιτικής κίνησης «Έθνος & Ελευθερία» και αρθρογραφεί κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα «Δημοκρατία».