Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι της Νέας Δημοκρατίας επιδίδονται σε μία «ιδεολογική κινδυνολογία», με κορωνίδα τη φράση «η δεξιά στην εξουσία». Για τον πιο αφελή δεξιό βέβαια, ακόμη και για τον κατ’ επίφασιν ή «αλά καρτ» δεξιό της μπετοναρισμένης και οπαδικής εκλογικής βάσης της ΝΔ, η φράση αποτελεί μάλλον οξύμωρο και προκαλεί τον γέλωτα. Το ‘χουμε πει πολλές φορές, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πια ένα δεξιό κόμμα, ενώ η ηγεσία της, καθ’ ομολογίαν της δεν το επιθυμεί κιόλας.

Είναι όμως αναγκαίο οι αφουγκραστές του επιτελείου του Κυριάκου να καταγράψουν αυτά που ο δεξιός, ψηφοφόρος της ΝΔ ή μη, περιμένει να κάνει ή να μην κάνει η μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτοδύναμη ή μη.

Ειδικά μάλιστα, αν επιδιώκει πραγματικά την αυτοδυναμία και δε θέλει να χαρίσει αμαχητί τη δεξιά ψήφο στους δύο εναπομείναντες διεκδικητές της, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να δεσμευθεί για σημαντικά ζητήματα της σύγχρονης δεξιάς ατζέντας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/ti-zita-i-dexia-apo-ti-nd/?fbclid=IwAR1Glno7bhEpqYZWGA1DnMPm1XBfb9KhPN-pNZaknRafZf1taYCBQJWXxGQ