Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως από την ελληνική κοινωνία, πήραν πίσω την τροπολογία για τις μετατάξεις-βόλεμα των δικών τους παιδιών. Τις 32 από τις 64, οι άλλες πρόλαβαν και έγιναν. Μέσα στους «άτυχους» ήταν και η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Σε δηλώσεις της, η Χριστοδουλοπούλου, αφού παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τις γνωριμίες της, ζήτησε συγνώμη όχι από εμάς αλλά από το κόμμα και τους υπόλοιπους Συριζαίους. Είπε επίσης ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές. Φυσικά γνωρίζει ότι οι πιθανότητες να επανεκλεγεί εάν συμμετείχε ήταν ελάχιστες. Να μην στεναχωριόμαστε όμως, μπορεί να απουσιάσει από την επόμενη βουλή η Χριστοδουλοπούλου, αλλά ίσως συμμετέχει μία άλλη «εθνοσωτήρας». Όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες της από άλλο μετερίζι.

Ο λόγος για την κυρία Βάνα Μπάρμπα η οποία αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από το ΚΙΝ.ΑΛ. να είναι υποψήφια και το σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι. Θέλει να συμπράξει και αυτή με τον τρόπο της στην σωτηρία της πατρίδας. Και ως είθισται να πράττει κάθε υποψήφιος ή όποιος-α επιθυμεί να είναι υποψήφιος-α έπλεξε το εγκώμιο της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Πολύ περίεργες απόψεις έχουν κάποιοι επικεφαλής για την ανανέωση των κομμάτων τους και της πολιτική ζωής της χώρας. Πάντως τον τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς που ψηφίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.elkosmos.gr/ananeonetai-to-politiko-skiniko-feyg/?fbclid=IwAR16HYurzPkktKxzK-Ehtm1uY_4iuezszgwcpnboNweDEtncMIKw9R3JRSc