Μήνυμα ενότητας από την «Ελεύθερη Πατρίδα».

«Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν μέσα σε ένα πλαίσιο εκλογικής αναμέτρησης, στην οποία συμμετείχαν 40 κόμματα με πάνω από 1500 υποψηφίους.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία, με ελάχιστη προβολή στα ΜΜΕ, συγκέντρωσε πάνω από 41.000 ψήφους μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης των κομμάτων εξουσίας και διάσπασης του πατριωτικού χώρου.

Αξίζουν θερμές ευχαριστίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που επέλεξαν την Παράταξή μας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλες και όλους τους υποψηφίους ευρωβουλευτές για τον αγώνα που έδωσαν μέσα στο προαναφερθέν κλίμα.

Το τελικό ποσοστό μας και ο αριθμός των ψήφων αποτελεί πλέον εφαλτήριο για τον αγώνα στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στις 7 Ιουλίου.

Η προβολή της ύπαρξης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ πανελλαδικά, οι γνωριμίες, τα πολλά νέα μέλη, οι πολλοί νέοι φίλοι και υποστηρικτές, καθώς και η εκλογική εμπειρία, μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα από μια διαδικασία ενωτικής προσπάθειας, θα διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στις εθνικές εκλογές.

Οραματιζόμαστε μια καινούρια Ελλάδα! Χωρίς πελατειακό κράτος, χωρίς παρασιτισμό, χωρίς διαφθορά. Με τα ηθικά, σεμνά και συνάμα δυναμικά μας στελέχη, υποσχόμαστε να εργασθούμε έντιμα και δημιουργικά για την προκοπή αυτής της πολύπαθης πατρίδας, που έχει φθάσει στον έσχατο ξεπεσμό.

Ελάτε μαζί μας! Στηρίξτε μας! Πυκνώστε τις γραμμές μας! Διώξτε με την ψήφο σας τα πρόσωπα της λεηλασίας και της καταστροφής.»