Στην Ένωση του κατακερματισμένου Πατριωτικού χώρου όπως επιθυμεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στοχεύει η πρωτοβουλία της Γεωργίας Μπιτάκου και του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, να καλέσει όλα τα πατριωτικά κόμματα αυτή την Τετάρτη στις 20:00 προκειμένου να δημιουργήσουν την Συνομοσπονδία Πατριωτικών Κομμάτων που θα συμμετέχει ως μια φωνή στις Εθνικές Εκλογές 30 Ιουνίου.

«Δοκιμάσαμε μέσα από τις κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια, τις ομιλίες, τα ρεπορτάζ να σταματήσουμε τον όλεθρο που οδηγούν την πατρίδα μας οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και το μόνο που πετύχαμε ήταν η ενίσχυση του δικομματισμού και να εναλλάσονται στην εξουσία αυτοί που μας κατέστρεψαν. Φτάνει πια!

Ή θα ενωθούμε οι πατριωτικές δυνάμεις ή θα δούμε στις μέρες μας τον Ελληνισμό να πεθαίνει!

Σε όλη την Ευρώπη υπερίσχυσαν οι πατριωτικές δυνάμεις και στην Ελλάδα παραμείναμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!

Την Τετάρτη θα πέσουν οι μάσκες όποιος συναινέσει στην Ένωση- και ήδη το έχουν κάνει οι 10 στους 25 – θέλει πραγματικά τη σωτηρία της Ελλάδας οι υπόλοιποι είναι υπολογοι στον Ελληνικό Λαό να απαντήσουν γιατί θα αντιταχθούν στην Ένωση», επισήμανε η πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος Διέξοδος Ελλάς.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/775832_erhetai-i-enosi-toy-patriotikoy-horoy?fbclid=IwAR3jvr83pmqosjsEwryReqYSVuJE7ky-ct5AaeJR5GGtFKNULYE4eUxR8L8