Αρχική Αρθρογραφία Τα δικά μας παιδιά στην μάχη των εκλογών

Τα δικά μας παιδιά στην μάχη των εκλογών

0
206
Εκλογές

1) Παναγιώτης Δούμας – Ανατολική Αττική με Δημιουργία (Τζήμερος). Φίλος καλός και ψυχή του Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικων, από τους πιο δοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Σύν το ότι η προσπάθειά του είναι μια κίνηση που ίσως αποδώσει πολλά στο μέλλον, ως λογική τουλάχιστον συνεργασιών.

2) Δημήτρης Μπουγιώτης – Υποψήφιος (και νύν πρόεδρος) στο δημοτικό διαμέρισμα του Ναυπλίου, με τον Κωστούρο. Παιδικός φίλος, έχουμε περάσει μαζί από κρυφτοκυνηγητό γύρω από την Πάντειο, μέχρι ό,τι μπορεί να βάλει το μυαλό του καθενός. Αναπολογητικός, συνεπής και με γνώση του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην επικράτηση ιδεών!

3) Αλέξανδρος Αρβανιτάκης υποψήφιος Δήμαρχος και @Fedon-Panos Christodoulakis υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Αγ. Δημήτριο και οι δύο!
Ένα ζευγάρι φωτιά. Πολύ καλά παιδιά, με πολιτική σκέψη. Ο ένας οργανωτικός, ο άλλος επικοινωνιακός, θα κάνουν δουλίτσα.

4) Χάρης Κατσιβαρδάς υπ. Δημοτικός Σύμβολος με τον Βασ. Καπερνάρο στην Αθήνα. Ο Χάρης εάν δώσει στον Δήμο τόση αγάπη όση έχει για την ελληνική γλώσσα, θα πετύχει ωραία πράγματα.

5 Παναγιώτης Κωστόπουλος με το Κοινοτικόν στην Πάτρα. Χρόνια συνομιλητής, σταθερός και με πολιτική σκέψη, πράγμα σπάνιο.

6) Γιάννης Κουριαννίδης υποψήφιος Δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη! Ένας από τους Βετεράνους του πατριωτικού χώρου, ο οποίος δεν έχει ευθύνες για τα σημερινά του χάλια. Απορώ με την ενέργεια που έχει. Δουλειά, οικογένεια και χρόνος και για αγώνα, από κάθε είδους μετερίζι.

7) Κώστας Βαϊούλης υποψήφιος Δήμαρχος στην Λάρισα και στον συνδυασμό του ο Δημήτρης Τσιάρας (είμαι βέβαιος πως υπάρχουν και άλλοι φίλοι στον συγκεκριμένο συνδυασμό)!
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος ως αποτέλεσμα της δουλειάς πολλών ανθρώπων. Μια κίνηση που έχει μηδενικά ποσοστά γραφικότητας, κάτι το οποίο χρειαζόμαστε εμείς οι πατριώτες.

8) Πένυ Γιάννου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Θήβα. Η Πένυ δεν είναι ξεροκέφαλη. Σπάνια το βλέπεις αυτό σε ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική. και το εκτιμώ.

9) Στέφανος Γούλας με την Ραχήλ Μακρή σε Γέρακα-Παλλήνη.
Ο Στέφανος είναι μηχανάκι. Δίχρονο. Κάνει φασαρία, σε πηγαίνει γρήγορα εκεί που θές.

10) Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος στον Πύργο.
Χούλιγκαν της πολιτικής. Δεν μασάει να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Φούλ ενέργεια. Διακριτικός σαν χάμμερ του αμερικάνικου στρατού, αλλά εξίσου αποτελεσματικός.

11) Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης στο Οίτυλο.
Δυστυχώς ο Γιώργος ο Δημακόγιαννης και ο Γιάννης ο Κουριαννίδης δεν είναι στην Αθήνα. Εάν ήταν, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα κι εδώ!

12) Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο από τον συνδυασμό “Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης”. Αλλά η δουλειά που κάνουν, ο αγώνας που δίνουν είναι εκπληκτικά!

Στις ευρωεκλογές και πάλι συμμετέχουν αρκετοί φίλοι. Σε διάφορες λίστες. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε ονόματα. Οι σχηματισμοί οι οποίοι ανήκουν στον χώρο στον οποίο έχω αναφορές είναι συγκεκριμένοι. Είναι οι ευρωσκεπτικιστικοί, πατριωτικοί σχηματισμοί, που μπορούν να δώσουν την συγκεκριμένη μάχη. Τα έχω γράψει επανειλημμένα. Είναι κρίμα που είναι τόσοι πολλοί και δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν σε μια δυναμική θέση, ενωμένοι.
Περισσότερα γι’ αυτά αύριο στην εκπομπή του ΔΙΕΣΥ.