Ο Αλέξης Τσίπρας τις προάλλες μας έκανε κατά τι σοφότερους. Μας είπε με την χαρακτηριστικά απλοϊκή ερμηνεία που επιτηδευμένα πάντοτε αποδίδει στα πράγματα ότι «Η δικιά μας ιδεολογία κι ας μας κάνουν κάποιοι κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς, είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός.

Πολύ πιο κοντά η δική μας ιδεολογία από αυτά που πρεσβεύουν και πράττουν αυτοί που κάνουν μεγάλους σταυρούς». Δεν πρέπει να έχει υπάρξει ξανά πρωθυπουργός αυτής της χώρας που να έχει βασίσει όλη του την πολιτική πορεία στους επικοινωνιολόγους του. Είναι πασιφανές ότι οι κυβιστήσεις στις οποίες υποπίπτει μόνο τυχαίες δεν είναι. Στην αρχή δήλωνε άθεος για να παραστήσει τον πρώτο πολιτικό αρχηγό που δήθεν μιλά ειλικρινώς στους ψηφοφόρους από την μία και από την άλλη για να εκστασιάσει τους άθεους αριστερούς του ακροατηρίου του.

Στην συνέχεια όμως, παρατηρώντας ότι η Νέα Δημοκρατία με το άνοιγμά της στο κέντρο και την κεντροαριστερά αφήνει εκ δεξιών της κενό στην λαϊκή δεξιά έφτασε στο σημείο να επισκέπτεται το Άγιον Όρος, να προσκυνά μεγάλους Σταυρούς ενώ την ίδια στιγμή, περισσότερο από κάθε άλλον επικεφαλής του ελληνικού κράτους, να συναντιέται με τον Αρχιεπίσκοπο, ακόμα και με τον Πάπα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/o-tsipras-kai-i-aristera-toy-kyrioy/?fbclid=IwAR1S9pxZBwW4ZvP2P3aOravfRwNsc9ynyOcYKi7PnxKRoV1W2sDiLs1vV7g