Σας πληροφορούμε ότι μερικές εβδομάδες τώρα, η “Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία” (ΠΦΠΟ) έχει ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (AVAAZ), απαιτώντας την υποχρεωτική στείρωση όλων των κατοικίδιων ζώων, συμπεριλαμβανόμενων και των σκύλων, φυσικά.

Όπως η ίδια η οργάνωση ομολογεί, σκοπός της είναι οι υπογραφές να αποσταλούν αργότερα στον Πρωθυπουργό και στους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να ασκηθεί πίεση και η στείρωση όλων των σκύλων να γίνει υποχρεωτική, με νόμο που απεργάζεται το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τι θα σημάνει αυτό για όλους τους κατόχους σκύλων και την εκτροφή των διαφόρων φυλών στη χώρα μας, γίνεται εύκολα κατανοητό.

Η Κ.Σ.Ε. έχει, ήδη, πραγματοποιήσει γι’ αυτό το θέμα μία συνάντηση με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αλλά αυτό δεν φτάνει…

Η ΚΣΕ αποφάσισε να ηγηθεί και αυτή ενός ανάλογου “δημοψηφίσματος” με την συλλογή υπογραφών, στην ίδια ακριβώς ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και η Ομοσπονδία των “ζωόφιλων”

Σε αυτό καλούνται να υπογράψουν όχι μόνο οι κυνηγοί, αλλά και όλοι οι άλλοι πολίτες που έχουν σκύλους και διαφωνούν με την υποχρεωτική χειρουργική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων τους.

Οι κυνηγοί ,οι οργανώσεις τους και οι κυνοφιλικοί όμιλοι πρέπει να αποδείξουν την δύναμή και τον αριθμητικό “όγκο” τους, αλλά και να συνδεθούν με άλλα στρώματα της κοινωνίας που διατηρούν κατοικίδια ζώα, και καταδυναστεύονται από αυτοπροσδιοριζόμενες ως “φιλοζωικές” οργανώσεις.

Επισυνάπτουμε το κείμενο του ψηφίσματος και πρακτικές συμβουλές για τον τρόπο ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καλώντας τους πάντες να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τη συλλογή υπογραφών, που θα επιβεβαιώνουν το μέγεθος και την επιρροή των κυνηγών στην κοινωνία γενικότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1η: πληκτρολογήστε την σελίδα https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Psifizoyme_ohi_stin_ypo…

ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2η: Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας (Όνομα, επίθετο, email και ΤΚ)

ΕΝΕΡΓΕΙΑ 3η: Κάνετε κλικ στην λέξη ΥΠΟΓΡΑΦΩ