Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονική δράση του 35χρονου serial killer, Νίκου Μεταξά, στην Κύπρο, ο οποίος παραδέχτηκε ακόμα δύο φόνους, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στα επτά θύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν όλα τα κυπριακά ΜΜΕ, ο «Ορέστης» σήμερα Μ. Πέμπτη παραδέχτηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ (σ.σ δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς), καθώς και ακόμα μια διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο πεδίο βολής Ορούντας στην Κύπρο, σε σημείο που υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι έθαψε ένα ακόμα θύμα του.

O 35χρονος δράστης ομολόγησε πως αφού δολοφόνησε τη γυναίκα από το Νεπάλ, την έριξε σε λάκκο.

Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο καθώς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Τα τέσσερα αυτά θύματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Mary Rose και Arian Palanas Lozano, αλλά και της 6χρονης κόρης της Mary Rose, Sierra –ο «Ορέστης» δεν έχει παραδεχτεί τη δολοφονία της και επιμένει πως πέθανε από αναρρόφηση του εμετού της, ενώ παραδέχεται μόνο πως ξεφορτώθηκε το άψυχο κορμάκι της- για να ανεβάσουν τον τραγικό απολογισμό στις 7 νεκρές γυναίκες.

Νωρίτερα, είχε εντοπισθεί σορός γυναίκας σε προχωρημένη σήψη σε πεδίο βολής, serial killer, ενώ ομολόγησε και τη δολοφονία της 30χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο από τα προαναφερθέντα θύματα ανήκει η συγκεκριμένη σορός.