“Η Μεγάλη Μάχη κατά της Νέας Τάξης και των Εθνομηδενιστών θα δοθεί 26/5 στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο!

Στην Ελλάδα η πλειοψηφία δεν έχει αντιληφθεί δυστυχώς τη σπουδαιότητα των εκλογών αυτών που ή θα φέρουν πατριώτες στη φωλιά του λύκου ή θα συνεχίσει ο εξευτελισμός της Ελλάδας όπως έγινε την ημέρα που καταψηφίστηκε η Γενοκτονία των Ποντίων!

Το Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ παραμένει Κίνημα, δεν γίνεται κόμμα (στις ευρωεκλογές συμμετέχουν σε συμμαχίες και κινήσεις πολιτών) και μπαίνει στη μάχη με σθένος και γενναιότητα προκειμένου να συσπειρωθούμε και να ενισχύσουμε το Ιταλικό μέτωπο με Γάλλους Δανούς Φινλανδούς ευρωσκεπτικιστές που αντιτίθενται όχι στην Ευρώπη αλλά στον ολοκληρωτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Για πατρίδες με εθνική ταυτότητα, παραδόσεις, αξίες, χωρίς εθνολογικές αλλαγές και με προστασία της Χριστιανικής Πίστης. Με ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί την καρδιά του Ευρωπαϊκού Νότου και που θα ξανασηκώσει ειδικά την Ελλάδα μας εξασφαλίζοντας την αυτάρκειά μας!

Είχαμε προτάσεις από πολλά κόμματα που απορρίψαμε γιατί προέρχονται από το απαρχαιωμένο πολιτικό σύστημα και διαπραγματευόμαστε συμμαχία με πολιτικό φορέα σοβαρό άφθαρτο έντιμο και απόλυτα αξιόπιστο, ταυτόσημων αντιλήψεων και θέσεων.

Η συμμαχία μας έρχεται να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό και να δώσει τη διέξοδο που όλοι αναζητούν!

Εάν ο λαός στηρίξει αυτή την επιλογή και δώσει τη Νίκη 26/5 τότε όλα μπορούν να αλλάξουν στην Πατρίδα μας και να γίνει πραγματικότητα η πολυπόθητη λευτεριά και ανεξαρτησία πιο σύντομα από ότι ευελπιστούσαμε!

Αναλυτικά τις επόμενες ημέρες θέσεις συμμαχίες υποψήφιοι.

Τα ψηφοδέλτια είναι ίδια για όλη την Ελλάδα και σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε με σταυρούς και όχι με λίστα!

Φυσικά θα είμαι παρούσα σε αυτή τη μάχη με ότι ψυχή έχω συνεχίζοντας παράλληλα τον ακτιβισμό , την αρθογραφία , τα οδοιπορικά , τα ρεπορτάζ , την ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας!

Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, κάποιοι μπαίνουμε μπροστά αλλά πίσω είστε όλοι εσείς που μας στηρίζετε μας δίνετε δύναμη και μαζί θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο και πολλές στρατηγικές και σε όλα τα μέτωπα μέχρι να δούμε την Ελλάδα μας κυρίαρχη και μεγαλοπρεπή ξανά!

Αυτές οι ευρωεκλογές θα δείξουν εάν θα επικρατήσει το ΦΩΣ στο ΣΚΟΤΑΔΙ και επιβάλλεται να συμμετέχετε όλοι και να στηρίξετε τους γνήσιους… πολεμιστές του φωτός!!!!
Αυτό το φως που μόνο η Ελληνική Ιδέα μπορεί να δώσει στην ανθρωπότητα”, έγραψε η Γεωργία Μπιτάκου.