Μετά από εκείνον τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού που υποτίτλιζε τις ομιλίες του στα τουρκικά και τα «μακεδονικά», ένα ακόμη «αστέρι» ξεπροβάλλει στο ευρωψηφοδέλτιο του εν λόγω μορφώματος με θέσεις όχι απλώς προκλητικές, αλλά αηδιαστικές.

Κάποιος Θανάσης Αναγνωστόπουλος, δικηγόρος και δρ. Ποινικού Δικαίου (!) τάσσεται υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, της εμπορίας οργάνων και της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών!

Σε διαδικτυακό διάλογο και στην ερώτηση για ποιον λόγο οι απόψεις του «έγιναν καπνός» μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, απάντησε ότι οι θέσεις του είναι καταγεγραμμένες για εκατοντάδες θέματα στο ιστολόγιό του και διευκρινίζει πως τα δικά του άρθρα έχουν την υπογραφή του.

Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, όπως λέει ο Αναγνωστόπουλος, «μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει τις απόψεις μου από την αναπαραγωγική κλωνοποίηση (υπέρ), την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (υπέρ), της αιμομιξίας (υπέρ), της κτηνοβασίας (υπέρ), της εμπορίας οργάνων (υπέρ), της πώλησης αδειών παραμονής (υπέρ), μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών (υπέρ), το Σχέδιο Ανάν (κατά), την ομόφυλη υιοθεσία (υπέρ) και την χορτοφαγία (φυσικά υπέρ)»!

Αλήθεια, ο Θεοδωράκης γνωρίζει τις απόψεις του συγκεκριμένου υποψηφίου του; Αν κρίνουμε από την μη αντίδρασή του στον άλλο υποψήφιό του, με τους τουρκικούς και «μακεδονικούς» υπότιτλους, τότε προφανώς γνωρίζει.