Αρχική Κόσμος Ευρώπη Βρετανία: Ούτε οι μετανάστες θέλουν… μετανάστευση

Βρετανία: Ούτε οι μετανάστες θέλουν… μετανάστευση

0
Βρετανία: Ούτε οι μετανάστες θέλουν… μετανάστευση

Η πλειονότητα των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, από όλες τις κοινωνικές, ηλικιακές και εθνικές ομάδες, ζητά περιορισμό στη μετανάστευση. Αυτό είναι το εύρημα πρόσφατης έρευνας.

Η έρευνα, που απευθύνθηκε σε δείγμα 10.000 ατόμων και είχε ως εντολέα τη νέα κεντροδεξιά δεξαμενή σκέψεως «Onward», διεπίστωσε ότι όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και εθνικών μειονοτικών ομάδων, σε ηλικίες 18-24, που στην πλειονότητά τους είχαν ψηφίσει για την παραμονή της Αγγλίας στην Ε.Ε., υποστηρίζουν τη μείωση της μετανάστευσης προς τη Μεγάλη Βρετανία.

Συνολικά, από τους ψηφοφόρους του λεγομένου BREMAIN οι ζητούν τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών σε ποσοστά 40 έως 34%, ενώ αντίστοιχες τάσεις επιδεικνύουν και οι ασιατικής καταγωγής Βρετανοί. Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι ένα ποσοστό 38 έως 36% των Βρετανών ηλικίας 18-24 ετών εκφράζει την ίδια επιθυμία. Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας THE SUN.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης, ότι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς μεταναστευτικές πολιτικές είναι και η απαίτηση οι νέοι μετανάστες να μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα αμέσως μετά την άφιξή τους.

Πηγή: BREITBART