Το τελευταίο αντίο είπαν την Τετάρτη, σε κλίμα οδύνης στο Α’ Νεκροταφείο φίλοι, συνάδελφοι, πολιτικοί και οι οικείοι του Βασίλη Λυριτζή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Ο δημοσιογράφος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας τα ξημερώματα της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώρισαν, είτε προσωπικά είτε μέσα από τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Η πολιτική κηδεία του αγαπητού δημοσιογράφου έγινε από το Α’ Νεκροταφείο, ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον οργανισμό «Φλόγα» για τα παιδιά με καρκίνο.

Μεταξύ του πλήθους κόσμου που βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο δημοσιογράφο είναι ο αδελφικός φίλος του, στενός συνεργάτης του επί χρόνια και κουμπάρος του Δημήτρης Οικονόμου, ο Παύλος Τσίμας, o Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Παππάς, ο Σταύρος Κοντονής, η Ρένα Δούρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Νίκος Φίλης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Νεκτάριος Σαντορινιός.