Απορίες έχει ξεκινήσει να γεννά η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των πολυαναμενομένων συνεργασιών στο χώρο της πατριωτικής δεξιάς και κυρίως ανάμεσα στα κόμματα που κινούνται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή.

Καρατζαφέρης και Συναδινός τα έχουν βρει, αλλά δεν ανακοινώνουν

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ήδη, εδώ και πάνω από έναν μήνα, αναμένεται η πολυσυζητημένη συνεργασία ανάμεσα στο ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και το νεοσυσταθέν ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. του τ. Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριου Συναδινού. Οι δύο άνδρες φέρονται να τα έχουν βρει, ενώ στο κάδρο αυτής της συνεργασίας κινείται και ο τ. βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Ο τελευταίος ωστόσο, ενώ τα έχει βρει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, έχει επανειλημμένως δηλώσει την άρνησή του να συνεργαστεί με πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής, αποκλείοντας συνεργασία με τον Στρατηγό Συναδινό.

Γέφυρες προσπαθεί να ρίξει ο Γιώργος Καρατζαφέρης με Φαήλο Κρανιδιώτη και Πάνο Καμμένο

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαπιστώνει ότι ακόμη και σε συνεργασία με τον Στρατηγό «τα κουκιά δεν συμπληρώνονται» ούτε καν για την κρατική χρηματοδότηση και προσπαθεί να απλώσει γέφυρες και προς τον Φαήλο Κρανιδιώτη και προς τον Πάνο Καμμένο.

Οι δύο τελευταίοι ωστόσο, δεν έχουν ανταποκριθεί, χωρίς πάντως να υπάρχει και μεταξύ τους επικοινωνία. Ο Πάνος Καμμένος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται σε επικείμενη συνεργασία με ευρωσκεπτικιστές, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται, ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης δείχνει να αρκείται στις συνεργασίες που έχει κτίσει στην Ευρώπη, χωρίς όμως αυτές να μπορούν να του εγγυηθούν άλλα από επικοινωνιακά οφέλη. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το ψηφιδωτό του χώρου αυτού παραμένει απλωμένο με κανένα από τα κόμματα που περιλαμβάνει να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις – αν εμφανίζεται – με ικανοποιητικά ποσοστά.

Ο Βελόπουλος…

Εξαίρεση ίσως σ’ αυτό παραμένει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επίσης δείχνει να μην επιθυμεί συνεργασίες, ώντας μάλιστα ενισχυμένος και από την προσχώρηση του πάλαι ποτέ «Καρατζαφερικού» Αντώνη Μυλωνάκη.

Οι πληροφορίες μας πάντως λένε, ότι παρά τις δημόσιες δηλώσεις όλων των παραπάνω, τα τηλέφωνά τους έχουν πάρει φωτιά, με την πιθανότητα κάποιων συνεργασιών-έκπληξη να μην αποκλείεται καθόλου.